Vy-navigering

Evenemang vynavigering

Idag

Matpaddling i Bohuslän

Succén fortsätter - välkommen till tredje omgången av gourmetpaddlingen där en stor del av turen som vanligt handlar om att gemensamt utforska vad som går att äta dit vi kommer och hur man kan tillaga det. Det kan handla om örter, lavar, tång, musslor, fisk som vi lyckas fånga. Var och en bestämmer själv hur … Fortsätt läsa ”Matpaddling i Bohuslän”

Öppet Hus!

Öppet Hus för intesserad allmänhet. Styrelsen är på plats.

Sövdesjön

På begäran är även detta en repris från förra året! En utpräglad nybörjar- och ”hygge” tur till Sövdesjön. Vi packar våra kajaker och åker till Sövdesjön redan fredag efter jobbet där vi hänger runt elden och tältar till lördagen. På lördagen paddlar vi så mycket vi orkar och vill. Ansvarig: Benny J

Middelgrund och Sundet

Campa utanför Köpenhamn? Javisst vi bokar en plats i ett ”shelter” på Middelgrund och paddlar ut från Köpenhamn. Detta är en kortare paddling, så troligen hinner vi med lite kvällspaddling. På söndagen startar vi tidigt med siktet inställt på Malmö som vi når via Saltholmen/Pepparholmen och lite Öresundsbro. Ta chansen att tura med kajak! Denna … Fortsätt läsa ”Middelgrund och Sundet”

Fjällbacka

Turen går till öarna utanför Hamburgsund och Fjällbacka. Vid mycket lugnt väder kanske med en dagstur till någon av de inre Väderöarna som ligger längre ut i havsbandet. Vi siktar på avfärd redan under torsdagen någon gång efter lunch, beroende på deltagarnas preferenser, för att landa på någon camping på kvällen. Fredag, lördag, söndag och … Fortsätt läsa ”Fjällbacka”

Esbjerg och Vesterhavet

Datum: OBS!! PRELIMINÄRT! Vi kör tidigt på fredagen från Malmö med sikte på Esbjerg camping. Vi övernattar på campingen i hyrda stugor. På lördag och söndag så paddlar vi ut från Esbjerg mot Skallingen. Dagarna ommer att bjuda på tidvatten (ca 2 m) och troligen surfpaddling. Beroende på väder och vind så anpassar vi turen. … Fortsätt läsa ”Esbjerg och Vesterhavet”

Månskenspaddling

Torsdagen den 31 augusti håller vi tummarna för att månen visar sin vackraste sida. Vi utgår från klubben vid 19-tiden och stannar ute till sent. Turen är väderberoende. Ansvarig: Marie G & Helena