Kurser

Inom klubben organiseras olika kurser för att lära dig paddling, förbättra din teknik och underhålla dina kunskaper. För intresserade finns det möjlighet, utan att vara medlem, att provpaddla eller att gå en kurs. Vi har två olika kurser för icke-medlemmar, dels en grundkurs på fyra tillfällen som riktar sig till nybörjare, och dels en säkerhetskurs, som riktar sig till dig som har paddlat innan men är osäker på kamraträddningen, som är ett krav att kunna för att få delta i klubbens aktiviteter. Deltagande sker helt på kursdeltagarens eget ansvar, och vi har en åldersgräns på 18 år.

Kursdatum

Kursperioden är maj till september. Intresseanmälan för grundkurs och säkerhetskurs görs via e-mejl: kurs@kforesund.se Lämna namn, telefonnummer och e-mejl, så kontaktar vi dig. Vi kommer ha två grundkurser under 2024: 20 maj – 29 maj och 3-12 juni. Det kan även bli fler kursomgångar.

Varje grundkurs är på fyra tillfällen kvällstid, från kl 18.00 till ca. 21.30. Kursavgiften är 2400:-, varav 500:- i anmälningsavgift.

Säkerhetskursen är på en kväll, tre timmar, och kostar 600:-. Denna ges vid behov.

Teknikpass

Det kommer även att finnas olika typer av teknikpass för medlemmar, håll utkik i kalendern och på facebook.

Grönt paddelpass

Vi planerar för att examinera för grönt paddelpass under 2024. Om ni vill vara med, anmäl er till kurs@kforesund.se

Tjäröfestivalen

Tjäröfestivalen är tillbaka! Det blir den 30 augusti-1 september, och för mer info se tjäröfestivalen.se .