Vy-navigering

Evenemang vynavigering

Idag

Grönlandskväll med taklagstårta

Klubben Ribersborgsstigen 30, Malmö

Hjärtligt välkomna på spännande klubbkväll torsdagen den 24 november kl 18.30! Medlemmar berättar om sommarens paddlingsäventyr på Grönland! Missa inte! Mat och dryck till självkostnadspris. Anmäl dig senast 20 november till skoj-adressen. 

Bassängträning

Simhallsbadet Regementsgatan 24, Malmö

Från nybörjare till paddlare med många års erfarenhet, och lika mycket för dig som brukar dra dig lite när det gäller att repetera kamraträddning som för dig som älskar allt som heter plask och lek. Här kan man trilla i många gånger om utan att bli för snabbt nerkyld av vatten eller vind. Det är … Fortsätt läsa ”Bassängträning”

150kr

Lucia-paddling på kanalen

Snart dags för Lucia och vår traditionella luciapaddling med eftersits - som i år är på MKK. Vi ses på klubben 17.00 för pyntning av människor och kajaker. Vi förväntas vara vid MKK kl 18:00. Det tar lite tid att få alla över lyftet. För vi hoppas givetvis att vi blir riktigt många i år. … Fortsätt läsa ”Lucia-paddling på kanalen”

Bassängträning

Träningen på badet är mellan kl 17-19, men det är samling på klubben kl 15.30 för att noga tvätta kajakerna och lastning. Kostnaden blir 150 kr per tillfälle. Betalningen sker via Swish på plats. Anmäl dig genom att skicka ett mail till kurs@kforesund.se. Först till kvarn gäller, förtur ges till de som inte har varit med … Fortsätt läsa ”Bassängträning”

Båtfix

Klubben Ribersborgsstigen 30, Malmö

Vill du vara med och fixa klubbkajaker, eller få tips för att reparera din egen kajak? Kom då till klubben nu på söndag 5 februari från kl 13 - och anmäl dig gärna till material@kforesund.se för Anders K kommer bjuda på fika!

Hjälp sökes golvfix

Helgen nästa vecka, 11 och 12 februari, planerar materialsektionen att göra underhåll på golvet på ovanvåningen. Per från materialsektionen och vår sekreterare Lena kommer finnas på plats från kl 10, men några fler behövs för att arbetet ska flyta på snabbt och smidigt båda dagar. Möbler behöver flyttas, golvet rengöras och sedan ytbehandlas. Anmäl dig … Fortsätt läsa ”Hjälp sökes golvfix”