Det här är torsdagarna i vinter som du inte vill missa!

God fortsättning på det nya året önskar styrelsen! Tillsammans med skojgruppen med flera bjuder vi nu in till några sociala torsdagar fram tills paddlingssäsongen börjar igen i april – detaljerad info kommer som vanligt på mail, men följande datum bör du markera i almanackan:

  • Torsdag 25 januari – Torsdagspyssel där vi träffas och umgås över diverse pyssliga aktiviteter. Vi ger inspiration och stöd men du bestämmer själv! Vårda och laga dina friluftskläder och uteprylar, börja sticka på sittunderlag, öva på knopar, prova på att laga tångchips eller baka drömmar med sockertång – eller bara kom och häng! Egen mat och dryck medtas.
  • Torsdag 15 februari – Brasafton där vi tar en tjuvtitt på årets långfärdsprogram, njuter av mat som bjuds på till självkostnadspris, och kikar på film med paddeltema!
  • Torsdag 14 mars – Klubbkväll med boksläpp av årsboken 2023, spännande berättelser om nya och gamla äventyr (förberedelser inför Blåa Bandet och Sveriges första paddlare), med mera med mera! Mat bjuds på till självkostnadspris.
  • Torsdag 28 mars (preliminärt) – Mera torsdagspyssel! Egen mat och dryck medtas. Stryks då det är skärtorsdag.
Det här inlägget postades i Skoj. Bokmärk permalänken.